TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerBursaspor Başkanı Yazıcı: "Birlik İçerisinde Bursaspor'u Hak Ettiği Yere Taşıyacağız" 112[/url]
TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerBursaspor Başkanı Yazıcı: "Birlik İçerisinde Bursaspor'u Hak Ettiği Yere Taşıyacağız" 112[/url]
TwiLiqhT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TwiLiqhT

VamPiRé

AnasayfaKapı*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Bursaspor Başkanı Yazıcı: "Birlik İçerisinde Bursaspor'u Hak Ettiği Yere Taşıyacağız"

YazarMesaj
tur-beyler
-->KAPI DIŞARI!! [bAnNeD]<--
-->KAPI DIŞARI!! [bAnNeD]
tur-beyler

Bursaspor Başkanı Yazıcı: "Birlik İçerisinde Bursaspor'u Hak Ettiği Yere Taşıyacağız" Empty
MesajKonu: Bursaspor Başkanı Yazıcı: "Birlik İçerisinde Bursaspor'u Hak Ettiği Yere Taşıyacağız"   Bursaspor Başkanı Yazıcı: "Birlik İçerisinde Bursaspor'u Hak Ettiği Yere Taşıyacağız" EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 8:57 pm

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor'un bu yıl biryerlere gelmesi gerektiğini belirterek, "El ele vererek, birlik içerisinde Bursaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız." dedi.

İbrahim Yazıcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AKP Bursa İl Başkanı Nagip Vardar'ı ziyaret etti. Şampiyonluğa oynayan bir Bursaspor istediklerini, bunun için siyasi irade olarak üzerlerine ne düşerse yapacaklarını vurgulayan Vardar, takımın her türlü sıkıntısında yanında olacakları söyledi.

Bursaspor'un kentin en büyük değeri olduğunu ifade eden Vardar, "Bütün çalışmalarınızda, yanınızda yer alacağımızı belirtiyorum. Statla ilgili AKP olarak dik bir duruşumuz var. En beğenilen projeyi hayata geçireceğiz. Çok yakın zamanda yeni stadın temeli atılacak. Stadı Bursa'ya armağan edeceğiz. Sadece statla ilgili değil, her türlü sıkıntısında Bursaspor'un yanındayız. Şampiyonluğa oynayan bir Bursaspor istiyoruz. Türk futbolunu iyi bilen, Bursa'yı iyi bilen bir başkan ve yönetim olarak, bu başarıyı yakalayacağınıza inanıyoruz." diye konuştu.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ise, yeni dönemde Başkan Vardar'dan büyük beklentilerinin olduğunu ifade etti. Ziyaretin gecikmiş bir 'Hayırlı olsun' ziyareti olduğunu vurgulayan Yazıcı, şöyle konuştu;

"Bursa'da siyasi iradenin başı olarak, Sayın Başkandan destek bekliyoruz. Bursaspor, kentin tek takımı. Bursaspor'un dertlerini anlatarak, Sayın Başkandan yardım talep edeceğiz. Kendisi çok iyi bir Bursasporlu. Yönetim kurulu da çok iyi bir Bursasporlu. Bu sene bir yere gelmeliyiz. El ele vererek, birlik içerisinde Bursaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız."

Bursaspor Başkanı Yazıcı: "Birlik İçerisinde Bursaspor'u Hak Ettiği Yere Taşıyacağız"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MaiL YanLış YéRé qiDérSe
» "Arda'yı köy takımına yollamam"
» "Çok büyük bir kulübe geldim"
» ******e YazıLanLAr " makara "
» "Sakatlığım kalmadı"