TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerDaum 'Çaykur' dedi! 112[/url]
TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerDaum 'Çaykur' dedi! 112[/url]
TwiLiqhT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TwiLiqhT

VamPiRé

AnasayfaKapı*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Daum 'Çaykur' dedi!

2 posters
YazarMesaj
tur-beyler
-->KAPI DIŞARI!! [bAnNeD]<--
-->KAPI DIŞARI!! [bAnNeD]
tur-beyler

Daum 'Çaykur' dedi! Empty
MesajKonu: Daum 'Çaykur' dedi!   Daum 'Çaykur' dedi! EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 2:54 pm

Kulübün resmi internet sitesinde bugün yapılan açıklamaya göre, Daum, dün Rize Çaykur Cumhuriyet Çay Fabrikası'nda yükleme, soldurma, fırınlama ve paketleme bölümlerini fabrika müdürü Köksal Kasap'ın rehberliğinde gezerek, bilgi aldı.

Türk çayının dünyada tanındığını belirten Alman çalıştırıcı, ''Ben de gerek Almanya'da gerekse Türkiye'de Çaykur'un ürünlerini kullanıyorum. Bu çayı Almanya'daki arkadaşlarıma ve dostlarıma da sevdirdim. Gerçekten çok lezzetli ve insana keyif veren bir çaya sahipler'' dedi.

Daum, fabrikanın hatıra defterine ise ''Çaykur çayı çok iyi, daha iyisi yok'' diye yazdı.
stéphén
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
stéphén

Daum 'Çaykur' dedi! Empty
MesajKonu: Geri: Daum 'Çaykur' dedi!   Daum 'Çaykur' dedi! EmptyPerş. Ağus. 13, 2009 9:27 pm

zuha bı daum qaLmsdı rekLamlq x$ lol!

Daum 'Çaykur' dedi!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Öğretmen Çocuğa ne dedi ?
» Ceza - Bana Dur Dedi General
» Ceza - Buna Dur Dedi General
» Ceza - Bana Dur Dedi General
» Kayahan - Bir Aslan Miyav Dedi