TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerAdnan Polat: daha yeni başladık 112[/url]
TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerAdnan Polat: daha yeni başladık 112[/url]
TwiLiqhT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TwiLiqhT

VamPiRé

AnasayfaKapı*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Adnan Polat: daha yeni başladık

YazarMesaj
tur-beyler
-->KAPI DIŞARI!! [bAnNeD]<--
-->KAPI DIŞARI!! [bAnNeD]
tur-beyler

Adnan Polat: daha yeni başladık Empty
MesajKonu: Adnan Polat: daha yeni başladık   Adnan Polat: daha yeni başladık EmptyPtsi Ağus. 17, 2009 10:25 am

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Fanatik Gazetesi'ne iddialı açıklamalar yaptı:
* Zor günleri geride bırakıyoruz. İyi bir takımımız var ama yetinmeyeceğiz. Stat ve A.Ş.’lerdeki sorunları da çözeceğiz.

* Hizmet için buradayız. Hep başkan kalma niyetim yok. İcraatlarımız beğenildiği sürece kalırız, gidersek de yardıma hazırız.

* İyi başladık, daha iyi olacağız. Rijkaard büyük şans. Kısa vadeli değil, Avrupa’da kupa peşinde olan bir takım hedefindeyiz.

Bu sezon yönetim büyük çaba harcadı, başta teknik heyet olmak üzere çok önemli transferlere imza attı. İşin başındaki isim, Galatasaray Başkanı Polat, FANATİK’e konuştu, birbirinden iddialı açıklamalar yaptı ve projelerini anlattı. Her fırsatta bunun bir ekip çalışması olduğuna değinip yönetici arkadaşlarını da gururlandıran Sarı-Kırmızılılar’ın patronu, yine birlik-beraberlik mesajları gönderdi. “Camiamız üzerinde son zamanlarda çok büyük baskılar var. Zor günleri yavaş yavaş geride bırakıyoruz” diyen Adnan Polat, “Çok iyi bir futbol takımı kurduk ancak bununla yetinmeyeceğiz. Önceliklerimiz arasında stadı bitirip Sportif ve Futbol A.Ş. birleşimini gerçekleştirmek var. Bu Galatasaray’ın şu anda en büyük problemi” dedi...

Lise konusuna değindi
Zaman zaman kulüp içerisinde sıcak tartışmaların yaşanmasına sebep olan ‘lise’ konusunda da Polat’ın söyleyecekleri vardı. Camianın köklerinin çok eskilere gittiğini anlatan Başkan, “Ben her zaman Galatasaray’ın liseden doğduğunu ve dünyada eşi benzeri olmayan bir kültürün futbol takımına yansıdığını söylerim.
Son zamanlarda bu konu hakkında çıkan söylentiler bizi de üzüyor. Konuyla ilgili detaylı bir açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım. Şunu söyleyebilirim ki kendisine Galatasaraylı diyen herkesin lisesiyle övünmesi gerek çünkü dünya üzerindeki hiçbir spor kulübünün 600 yılı aşkın bir tarihi yok” yorumlarında bulundu.

Seçimleri düşünmüyorum
2010 yılındaki başkanlık seçimini ise ise hiç düşünmediğini belirten Galatasaray Başkanı, çarpıcı mesajlar verdi. İşte Polat’ın final sözleri: Galatasaray’a hizmet için buradayız. Ben ve tüm ekibim mesaimizin çok büyük bir bölümünü Galatasaray için harcıyoruz ve bundan da memnunuz. Benim hep başkan olmak gibi bir düşüncem yok. İcraatlarımız beğenildiği sürece, genel kurul üyelerinin oylarını aldığımız sürece Galatasaray için hizmet vereceğiz. Görev süremiz bittikten sonra da Galatasaray’a her türlü desteği vereceğiz. Bence Galatasaraylılık budur. Tekrar Avrupa’da kupa peşinde koşan bir takımın temelleri atılıyor. Kısa vadeli başarılar peşinde değiliz. Frank Rijkaard tam hedeflerimiz doğrultusunda bir teknik direktör. Her geçen gün daha iyiye giden bir takım yarattı, bol da alternatifli kadromuz var. Önümüz açık.”

Adnan Polat: daha yeni başladık
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» G.Saray'ın yeni yıldızı Aydın
» Kayahan - Bu Gece Sen Daha Güzelsin
» Korsanlar 6 Rehineyi Daha Serbest Bıraktı
» Yeni Nesil Bedduaları
» Sensizlik Yeni Başlıyor