ï¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü !!
ölüm ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän öbür täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm
єѕкι∂єη кιвιяℓιу∂ιм; αятıк кυѕυяѕυzυм
вιℓιуσямυѕυη ѕєη уüzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη çüηкü тιριη кαуıк
anılcak bir 'adın'bile yok
ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂üşмαиуα нιç уσкмυşυм gιвι υиυтυяуα ∂α çıкмαм αкℓıи∂αи
öℓüм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη çıктıℓαя
üserinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen!!
karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi
SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR
Bu dünya yalanci bir dünyadir, gözleri görmeyen asik olandir, gördüklerimizin hepsi yalandir, Allah'im bu yolcuyu uyandir
Kimse Anlamasın beni ßen kendimi anlarımm ben böyle mutluyumm
ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
<<::εñ$¡ζ qáŀĐı ßυ qöśłεr $εń$íζ qàłđı ßu εłłεr ßoşwεr ćanım $εn$¡ζđε qεcεr ßu qünłεr>>>
нιçвιя ѕєναρ мυтℓυ єтмє∂ι вєηι ѕєηιηℓє gιя∂ιğιм güηαнℓαя кα∂αя
Yorgun yüreğime bir kor düşmüş haberini sen sor yalan unutuğum seni sevdan bitmedi bitmez gözüm başkasını görmez yalan unuttuğum seni…
Ağla gözlerim ağla ne kadarda safmışım inanmıştım sana ağla yüreğim ağla yanımdan gittiğinde kalbimdesin halla
Dünyada aşktan mutlu olan ne zaman ki seni gördüğüm o an ilk defa aşka inandım
Şimdi sen beni bırakıp gitme ben sevdayı senle tattım gitme kalbimi çıkarıp vereyim eline bu can sensiz yaşamasa da olur
Geri ver çaldığın temiz kalbimi seni sevdigim güne lanet olsun
Cennete bir melek sanmıştım seni her gece duama katmıştım seni gökteki yıldızım yapmıştım seni seni sevdiğim o güne LANET OLSUN