TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=register17 soruda jackson rathbone 112[/url]
TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=register17 soruda jackson rathbone 112[/url]
TwiLiqhT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TwiLiqhT

VamPiRé

AnasayfaKapı*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

17 soruda jackson rathbone

2 posters
YazarMesaj
stéphén
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
stéphén

17 soruda jackson rathbone Empty
MesajKonu: 17 soruda jackson rathbone   17 soruda jackson rathbone EmptyCuma Ağus. 07, 2009 8:43 pm

ilk öpüşmen ne zamandı?

ben 13 yaşındayekn. benden 2 yaş büyük bir kızla çıkıyordumbirlikte sinemaya gitmiştik(titanic)
ve 30 dk falan geçmişti ki ilk hareket ondan geldi. . ben çok utangaçtım ve muhtemelen ilk hamleyi ben yapmazdım
, ve, evet dünyamı sarstı . bir dargın bir barışık yaklaşık 2 sene çıktık.. şu sıralar onun evlendiğini duydum.
yani ismini söyleyemem ama hala kalbimde özel bir yeri var.

ünlülerden vurulduğun kişi kim?

bryce dallas howard (eclipsede victoria olacak ne tesadüf ) bence harika bir oyuncu
ve çokta güzel bir kadın.ve bence benim lig'imin çok dışında yani hayal etmeye devam edeceğim.

senin aklını karıştıran kız modası trendi nedir?

LA'in yüksek sıcaklığında ,bazı kızların kısa etek ve latına çirkin botlar giydiğini görüyorum.
botları severim ve o kısa etekleri ama herzaman merak ederim, ayakları hiç ısınmazmı ?

gizlice sevdiğin romantik komedi filmi(kız filmi) hangisidir?

the notebook. muhteşem derecede iyi oyunculuk ve senaryo. ama bu kesinlikle bir kız filmi.

televizyonda en sevdiğin program hangisi?

"blind date(kör randevu) pop-up gibi severim ama korkunç bir show.

hayatının film versiyonunda seni kim oynardı ?

eğer bu film versiyonu olabilseydi bile muhtemelen bir çizgi film olurdu. buna rağmen belki christopher walken beni oynarmıydı?
isteyeceğine şüpheliyim...

hayalindeki iş nedir?

clint eastwood filminde oynamak... lütfen. bay eastwood herhangi bir rolü oynayarım. hiçbir cümlesi olmayan pizzacı çocuğu bile...

eğer tüm dünyada ticaret merkezleri yapabilseydin kiminle yapardın?

andy warhol... herzaman kendime ait bir fabrikam olsun istemişimdir. bunun üzerinde çalışıyorum ... sanırım 3 yıl uzaktayım

Ailende en yakın olduğun kişi kimdir.?

biz tam bir aile birimiyiz. onlar olmadan bir fonsiyonum olmazdı. bizim aile yemeklerimiz en muhteşem deneyimdir, kimse bir cümleyi bitiremez,
herkez bir noktada gülmekten ağzından burnunda yemekler fışkırtır ve yemekler çok lezzetli aynı zmaanda bereketlidir. arta kalanlar muhteşem!

favori websiten nedir?

snopes.com paritkte kullanmayacağın şeyleri öğrenmeyi severim.

onsuz yaşayamayacağın fast food'un nedir?

biberli ve pepperoni'li pizza. (ses yinelenmesini severim*pepper*biber)

en kötü alışkanlığın nedir?

mırıldanmak (gevelemek)

Ipod'unda en son dinlediğin şarkı neydi?

That Wouldn't Be Right"- The Stevedores. bu şarkıda bir çıkış var kkalbimi parçalıyor "bu gözler ellerin yapamayacağı şeiklde algılar...(gibi bir şey)
güzel ruh bu spencer bell

aldığın son şey neydi?

küçük bir seyahat elektrikli gitarı aldım. 2 feet uzunluğunda ve amfisi var. şusıralar çok sık seyahat ettiğimden bu zorunlu oldu.

dün akşam neyin hayalini kurdun?

keşke hatırlayabilseydim. ayrıca keşke daha berrak rüyalar görebilseydim. eyvah!yazık...

cüzdanında şuanda ne kadar para var.

cüzdan taşımam. kartlarımı cebime koyarım ve paramıda botlarıma. neden? biraz borç parayamı ihtiyacın var?
ayak gibi kokabilir... =)))

boşluğu doldur. ben 17 yaşımdayken.................

kayıp bir çocuktum. Interlochen Arts Academy 'de 6 kişilik aktörlerden oluşan "lost boys" adında bir grubumuz vardı. okul yönetiminin
otoritesine karşı aynı fikirde değildik.18 yaşına girdiğimde tek ve ilk dövmemi yaptırdım "I'm lost" yazıyor.
6 kişiydik şimdi 5 kişiyiz sevgili arkadaşımız Spencer Bell'i böbrek üstü bezi kanserinden kaybettik.
biraz vakit ayırın ve spencerbellmemorial.com 'u ziyaret edin onun müziğini dinleyin. Feudal, Brutal, and the American Dream" adlı albümünü yeni yayınladılar
ki başka hiçbiryerde bulamazsınız.
!!..éDwarD..!!
ღ°•.♥.•°ღ Süper Moderatör ღ°•.♥.
ღ°•.♥.•°ღ  Süper Moderatör ღ°•.♥.
!!..éDwarD..!!

17 soruda jackson rathbone Empty
MesajKonu: Geri: 17 soruda jackson rathbone   17 soruda jackson rathbone EmptyCuma Ağus. 07, 2009 8:48 pm

tşkler..

17 soruda jackson rathbone
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» peter ve jackson cok uzgun