TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerShakira Robert"e Wuruldumu xD 112[/url]
TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerShakira Robert"e Wuruldumu xD 112[/url]
TwiLiqhT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TwiLiqhT

VamPiRé

AnasayfaKapı*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Shakira Robert"e Wuruldumu xD

YazarMesaj
stéphén
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
stéphén

Shakira Robert"e Wuruldumu xD Empty
MesajKonu: Shakira Robert"e Wuruldumu xD   Shakira Robert"e Wuruldumu xD EmptyCuma Ağus. 07, 2009 10:27 pm

shakira'nın kızarmasını istiyormusunuz? ona twilight'ı sorun. neden vampir ve kurtadam filmi süperstar'ın utanmasına sebep olsun ki?

kurtkadın şekil değiştirenlerle aynı hislerimi paylaşıyor . hayır.. shakira'nin robert pattinson'a karşı biraz yakınlık duyduğu açığa çıkıyor

"twilight'ı seviyorum " diyor shakira MTV sunucusu tim kash'e. " ama twilightta neyi sevdiğimi söyleyemem"

"ismi robert soyadıda pattinson olmasın?" kash merak ederek soruyor

"hayır ,hayır, hayır " diyor kolombiyalı yıldız gülme krizine girerek. " ben çok yaşlıyım böyle şeyler söyleyemem"

birkaç kikirdemeyle savaş verdikten sonra ekliyor" yani kaç yaşında ki o -23, 24 ?... başımı belaya sokacaksın"

kayda geçmesi için söylüyorum Rpattz gelecek mayıs ayına kadar 24'üne basmayacak . ve 32 yaşındaki şarkıcı edward cullen'ın arkasındaki adama çarpılmış değildi ta ki yeni albümü yazıp kaydedene kadar - albümün adı aynı zamanda she wolf-

"sonra kayıt şirketimin başkanı bana dedi ki -twilight'a gözattınmı? bu vampirler, kurtadamlar ve bazı şeyler hakkında " diyor shakira " ve bende - ah, bu bende yok , yani nerede? - der gibiydim ve izledim çok beğendim. "

ama shakira bütün fantazi filmlerinin fan'ı eğer seçmesi gerekseydi team potter'ınmı team edward'ın mı yanında olurdu
"bence harry potter ,kaç senedir burada ?" diye karar veriyor " pattinson daha yeni geldi"

bu onun gitar çalabilen , piyano çalabile ve twilight'ın soundtrack'i için 2 şarkı kaydeden rpattz ile müziksel anlamda ortaklıkla ilgilenmeyeceğini göstermiyor .

"onun harika bir müzisyen ve şarkıcı olduğunu duydum . eğer bu söylentiler doğruysa elbetteki neden olmasın?"

Shakira Robert"e Wuruldumu xD
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Robert Pattinson"dan aLbüm !
» Robert kirsten dunst"ıda etkıledı x )
» Robert kirsten dunst"ıda etkıledı x )
» ******e YazıLanLAr " makara "
» "Arda'yı köy takımına yollamam"