shakira'nın kızarmasını istiyormusunuz? ona twilight'ı sorun. neden vampir ve kurtadam filmi süperstar'ın utanmasına sebep olsun ki?
kurtkadın şekil değiştirenlerle aynı hislerimi paylaşıyor . hayır.. shakira'nin robert pattinson'a karşı biraz yakınlık duyduğu açığa çıkıyor
"twilight'ı seviyorum " diyor shakira MTV sunucusu tim kash'e. " ama twilightta neyi sevdiğimi söyleyemem"
"ismi robert soyadıda pattinson olmasın?" kash merak ederek soruyor
"hayır ,hayır, hayır " diyor kolombiyalı yıldız gülme krizine girerek. " ben çok yaşlıyım böyle şeyler söyleyemem"
birkaç kikirdemeyle savaş verdikten sonra ekliyor" yani kaç yaşında ki o -23, 24 ?... başımı belaya sokacaksın"
kayda geçmesi için söylüyorum Rpattz gelecek mayıs ayına kadar 24'üne basmayacak . ve 32 yaşındaki şarkıcı edward cullen'ın arkasındaki adama çarpılmış değildi ta ki yeni albümü yazıp kaydedene kadar - albümün adı aynı zamanda she wolf-
"sonra kayıt şirketimin başkanı bana dedi ki -twilight'a gözattınmı? bu vampirler, kurtadamlar ve bazı şeyler hakkında " diyor shakira " ve bende - ah, bu bende yok , yani nerede? - der gibiydim ve izledim çok beğendim. "
ama shakira bütün fantazi filmlerinin fan'ı eğer seçmesi gerekseydi team potter'ınmı team edward'ın mı yanında olurdu
"bence harry potter ,kaç senedir burada ?" diye karar veriyor " pattinson daha yeni geldi"
bu onun gitar çalabilen , piyano çalabile ve twilight'ın soundtrack'i için 2 şarkı kaydeden rpattz ile müziksel anlamda ortaklıkla ilgilenmeyeceğini göstermiyor .
"onun harika bir müzisyen ve şarkıcı olduğunu duydum . eğer bu söylentiler doğruysa elbetteki neden olmasın?"