TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerGéçici Dövmé Yapımı 112[/url]
TwiLiqhT
[url=http://multioyun.forum.st/profile.forum?mode=registerGéçici Dövmé Yapımı 112[/url]
TwiLiqhT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TwiLiqhT

VamPiRé

AnasayfaKapı*Latest imagesKayıt OlGiriş yap

Géçici Dövmé Yapımı

3 posters
YazarMesaj
stéphén
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
stéphén

Géçici Dövmé Yapımı Empty
MesajKonu: Géçici Dövmé Yapımı   Géçici Dövmé Yapımı EmptySalı Ağus. 04, 2009 5:07 pm

1. Oksijen Suyu2. Hint Kınası (siyah)3. Taş Kına ( Alman Taşı )4. Aydınger Kağıdı 5. Kürdan + Kalem Uygulama için6. Koltuk Altı Kremi7. Stilablo Kalem8. Tribal Tattoo Resimleri9. ŞırıngaAnlatım1.) İlk Önce Uygulama Yapmak İçin Kalemimizi Hazırlayalım : Yapmamız gereken bozuk bir kalemin ucuna kürdanı monda etmek kurdanın boyu kalemin ucundan 1 cm dısarda olucakbu sekilde yaptığınız zaman uygulama kalemini hazırlamıs oluyorsunuz . 2.) Desen Çizimi Ve Yapılacak Bölgeye Uygulanışı : Tribal Tattoo Resimlerinden birini begenip Aydınger kağıdına Stilablo kalem ile çiziyoruz.Dövme yapmak istediginiz Bölgeye koltuk altı kremini sürüyoruz ve aydınger kağıdına çizdiğimiz deseni o bölgeye kaydırmadan yapıstırıyoruz.3.) Dövme malzemelerinin Hazırlanışı : Şimdi Arkadaşlar Taş kına diye hitap ettiğimiz Alman Taşı ile Hint Kınasını Karıstırıcaz oran 1 çay kasığı hint kınasına yarım çay kasığı taş kına ben kendi oranımı öyle ayarladım sizde kafanıza göre ayarlayabilirsiniz. bu malzemeleri kardıktan sonra şırınga Yardımıyla oksijen suyunu damlatarak karmaya devam ediyoruz karma işlemi 5 - 10 dakika sürüyor bu süre zarfında kıvamı tutuyor.4.) Dövmenin kola uygulanışı : Hazırladığımız Kurdan Uçlu Kalemle Kolumuzda Olusturduğumuz Desene yaptığımız Karışımı Uyguluyoruz tabi Dikkatli Bi şekilde.Deseni yaptığımız Karısımla Bitirdikten 3 saat sonra Yıkıyoruz ve Dövmemiz olmus oluyorNot : Yaklasık 2 hafta sonra çıkıyor kendiliğinden Baska Kimyasal Maddelerle Çıkarmaya Çalısmayın Kendinize Zarar Verirsiniz bide Çabuk Alerji Olan Bi Cilde Uygulamayın Başınıza İş açarsınız Anlatım Kendime Aittir Lütfen Emeğe Saygı Gösterelim Yakın Zamanda Bu konunun Altına Kendi Yaptığım Dövmelerin Resimlerinide Ekliyeceğim...
PsLchkq_€m0o
ღ°•.♥.•°ღ Prenses ღ °•.♥.•°
ღ°•.♥.•°ღ Prenses ღ °•.♥.•°
PsLchkq_€m0o

MesajKonu: Geri: Géçici Dövmé Yapımı   Géçici Dövmé Yapımı EmptyPaz Ağus. 09, 2009 8:01 pm

benDe yapJm HııııH x]
!!..éDwarD..!!
ღ°•.♥.•°ღ Süper Moderatör ღ°•.♥.
ღ°•.♥.•°ღ  Süper Moderatör ღ°•.♥.
!!..éDwarD..!!

MesajKonu: Geri: Géçici Dövmé Yapımı   Géçici Dövmé Yapımı EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 4:29 pm

ben yaptırmıştım Very Happy tşkler..

Géçici Dövmé Yapımı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dövme Yapımı - DijitaL